یکی از مهمترین کارها البته آشپزی است. داشتن سرعت عمل در تهیه غذای سالم و مقوی برای این دسته از افراد بسیار حائز اهمیت است به همین منظور پیشنهاداتی در این زمینه برای شما داریم.
آیا شما هم جزو خانم های خانه دار و خانه دار هستید که در یک کلام یک مشت هندوانه می چینید و سعی می کنید همه آن ها سالم باشد؟ این روزها وضعیت همه زنان شاغل است. از یک طرف به امور داخلی رسیدگی می کند و از طرف دیگر به امور بیرونی می پردازد تا خانم های خانه دار وظایف روزمره برای تسریع در این روند را داشته باشند. یکی از مهمترین کارها البته آشپزی است.
با این کار آب سریعتر به جوش می آید
بیشتر غذاها به آب جوشیده نیاز دارند. اگر قصد پخت غذای پخته را دارید باید به آب جوشیده آب اضافه کنید و برای این کار باید با عجله نمک کمتری به آب سرد اضافه کنید. با این روش آب سریعتر به جوش می آید.
برنج سریع پخته شده
اگر فرصت آشپزی ندارید، یا اگر یک کارمند پاره وقت هستید که دوستی برای تهیه برنج قبل از شب ندارید، ممکن است بخواهید با این راهنما برنج را سریعتر آماده کنید. برنج را باید صبح یا شب قبل بجوشانید. البته مقدار کمی از آن را بردارید سپس یک قابلمه برنزی آماده کنید و برنج را داخل شیشه بریزید و شیشه را داخل یخچال بگذارید و وقتی به خانه برگشتید آب و روغن کمتری به برنج اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
ماهی سریع
بهترین راه برای از بین بردن بستنی این است که ماهی را داخل شیر قرار دهید. شیر ماهی یخ زده را از ظرف بیرون می آورد و تازه می کند.
طرز پخت گوشت منجمد
در اینجا چند نکته برای کمک به شما برای شروع وجود دارد: لازم نیست صبر کنید تا یخ بشکند. فقط مقدار کمی روغن در ظرف خود بریزید و گوشت را داخل روغن بریزید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید بجوشد تا گوشت قرمز شود و یخ بزند. البته، موقعیتی وجود دارد که قبل از پختن گوشت، باید پخته شود. آن را در آب داغ قرار دهید تا به سرعت یخ بزند.
در آخر نمک را اضافه کنید
نمک باعث خوش طعم شدن غذا می شود. اگر غذا لطیف و آماده با گوشت قرمز بود در مراحل آخر نمک اضافه کنید. افزودن نمک در مراحل اولیه رسیدن باعث ریشه دار شدن گوشت می شود.
پیاز باید قرمز باشد
داشتن پیاز قرمز در فریزر یکی از نکاتی است که پخت شما را سرعت می بخشد. البته لازم به ذکر است که پیاز و توت قرمز را می توانید حداقل 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. اما اگر پیاز قرمز تازه را ترجیح می دهید، می توانید از این روش برای تسریع روند استفاده کنید. برای تسریع در سرخ شدن پیاز، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن اضافه کنید. با این کار پیازها سریعتر قرمز می شوند و طعم آن بهتر می شود.
تکنیک های پخت سریع
بهترین راه برای این کار این است که از قبل دانه های رسیده را در فریزر داشته باشید، اما اگر دانه های رسیده کهنه شده اند و وقت ندارید دانه ها را بخورید و عجله کنید که غذا بپزید، آن ها را در شیشه ها خرد کنید و ببرید. یک جرعه آب جوش کامل باشید و آگاه باشید. راه دیگری برای استفاده از آن وجود دارد. در حین جوشاندن دانههای زیره کامل را داخل کیسههای پارچهای گذاشته و داخل آنها میپیچند و داخل آنها را میچینند تا با هم خورده شوند. این باعث تورم دانه ها می شود.
می توانید به سرعت از غلات برای پخت و پز استفاده کنید. یکی دیگر از روش های سریع پخت غلات این است که دانه ها را برش بزنید و داخل فلاسک بگذارید و در آب بجوشانید و در ظرف را ببندید. برای بقیه روز حداقل 1 ساعت در روز وقت بگذارید.
سبزیجات سرخ شده را فریز کنید
استفاده از سبزیجات قرمز یکی دیگر از راه های تسریع در پخت و پز است. بادام قرمز و کباب، کاکائو و سبزیجات قرمز می توانند بسیار مفید باشند. اما به یاد داشته باشید که پایان این مطالب 3 ماه است.
سیب های رسیده آسیاب شده
برای رسیدن سریع سیب های آسیاب شده، آنها را به قطعات کوچک برش دهید و آب جوش را اضافه کنید تا نیم پز شوند. افزودن مقداری نمک به سیب زمینی در حال جوشیدن، فرآیند رسیدن را تسریع می کند. حالا می توانید سرکه سیب درست کنید یا از آن کاکائو تهیه کنید.
طرز پخت مرغ و گوشت گاو
یک قاشق غذاخوری سرکه را به آب غذا اضافه کنید. این باعث می شود که گوشت سریعتر برسد و آجیل در مدت زمان کوتاه تری برسد.
منبع: ایرنا