برترین ها: ممکن است برای شما وعده های مهمان بودن خیلی نرم یا خیلی نرم باشد. در این مواقع اگر وقت کافی داشته باشید می توانید سریعاً سبوس جدید را درست کنید یا باید سبوس را با غذای جدیدی مانند (گاهی اوقات عربی، سوپ، آش، سبوس شیر، کاکائو و …) درست کنید. . اما در زمان مناسب مهمان باشید و وقت کافی برای تعمیر برنج دیگر نداشته باشید، حتما محاسبه کنید که برنج مارک دار تحریک و ناراحت می شود.
در عین حال این را هم بگویم که متأسفانه وقتی برنز بیش از حد پخته می شود، ممکن است دیگران نتوانند این کار را انجام دهند، اما با کمک این روش، برنز بهتر و تیره تر به نظر می رسد. برای راهنمایی های بیشتر در مورد چگونگی خلاص شدن از شر جای جوش در وب سایت خود بخوانید.
. زیاده روی نکنید
اولین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که از سوراخی که می بینید مقدار برنز شروع به نرم شدن و نرم شدن نمی کند به طوری که وقتی آن را روی برنز تف می دهید و همچنین چون این کار را انجام می دهید بدتر از نبض ها می شود و باعث می شود. مخمر تخمیر شود
. برنج را آبکش کرده و آب سرد را روی آن بریزید
اگر برنز هنوز آبکی است، اما نرم شده است (در حالی که گربه برنز، آبگوشت برنز چیست) سریع آن را در آبگوشت خالی می کند و به آن آب سرد یا بهتر با آب سرد می گوییم. این امر باعث دفع بزاق اضافی و همچنین آب سرد باعث نرم شدن سبوس می شود.
. شما این را بگویید
اگر برنز تیز شده است، حتماً آن را در تابه مشخص کنید (مثلاً از تابه یا سیب آسیاب شده استفاده کنید). در این صورت اگر مقدار کمی برنج بخورید (چون نرم و تخمیر شده است) می توانید از خوردن آن خودداری کنید. علاوه بر این، یکی از جذابیت های طلایی دیگر ظاهر مهمانان را لطیف خواهد کرد.
. روی برنج روغن بزنید
برای اینکه سالم و سلامت باشید معمولا به سبوس روغن اضافه نمی کنید ولی وقتی سبوس نرم شد باید روغن به برنز یا طحال اضافه کرد خب در حال حاضر این نرم شدن برنز به شما کمک می کند. برای بهتر شدن، پس حتما این کار را انجام دهید. حتی اگر سبوس آن معمولا کمتر از حد معمول چربی باشد. اما هنگام لکه گیری روغن را نباید بسوزانید، زیرا وقتی برنج را به آن اضافه کنید بوی بدی ایجاد می کند.
. به هیچ عنوانی آب اضافه نکنید
برخی از افراد عادت دارند مقدار کمی آب (معمولاً نصف پایه) را به کناره گاوآهن ببرند و برای بخار دادن برنز و نفس کشیدن به کناره آب اضافه کنند. این کار به موقع و بدون عنوان انجام می شود. چرا فقط به برنز آب اضافه نکنیم تا مخمر تخمیر نشود یا به آن آب اضافه نکنیم!
. در شیشه را باز کنید
دفعه بعد از دیگ یا حتی بخارپز پلو را در فر میپزید تا آبگوشت دم بکشد، اما حالا باید برعکس عمل کنید. دقت کنید که وقتی بخار برنج وارد می شود و در شیشه بسته بندی می شود، بخار آب به صورت قطرات آب در داخل شما ظاهر شده و نرم و لطیف می شود. بنابراین در شیشه را نیمه باز کنید تا آخرین قطره آب آن تبخیر شود. زیاد نپزید، زیاد نپزید، چون الان زیاد پخته اید!
. از تنفس استفاده نکنید
همچنین همانطور که در بالا گفتیم استفاده از بخار برای از بین بردن بخار مانند برنج است اما در حالی که می خواهیم آب آن تبخیر شود بهتر است نه تنها از بخار استفاده کنیم بلکه در قابلمه نیز از آن استفاده نکنیم و اجازه دهیم آب کاملا تبخیر شود. .
. شعله را زیاد کنید
افزایش شعله باعث تبخیر آب اضافی در برنز می شود و کمتر خشک می شود و ظاهرا شفت بهبود می یابد. اما مواظب باشید نسوزد و نسوزد. مرهمی صاف با بوی سوزش خواهید داشت و سختی ها دو چندان می شود.
. وقتی برنج آماده شد آب آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود
منظورم سرد و سرد نگه داشتن برنج نیست، اما این که بخار آن برای چند لحظه خاموش شود کافی است.
. برنج را قالب بزنید
همچنین اگر می خواهید برنز قالبی را سرو کنید، باید مقدار برنز را کم کنید تا نرمتر شود.
اگر شما هم تجربه ای در صرفه جویی برنج دارید، آن را با ما در میان بگذارید.