خبرگزاری ایسنا: محققان یک استارت آپ در شیکاگو از میکروب های عرضه شده به چشمه های آب گرم در «پارک ملی یلوستون» در آمریکا برای استفاده از گوشت وگان در هات داگ، آجیل و همبرگر استفاده می کنند.
دانشمندان در استارت روشی به نام “Nature’s Fynd” برای تبدیل این میکروب ها به پروتئین ابداع کرده اند. دانشمندان برای انجام این کار از حیوانات به عنوان “دوستان افراطی” استفاده می کنند. این حیوان که یک قارچ است، می تواند در محیط های خشن و خشن زنده بماند و زمانی که در یک محیط کنترل شده رشد می کند، می تواند مقادیر زیادی پروتئین کامل تولید کند.
تبدیل میکروب ها به پروتئین با گلیسیرین و نشاسته در این حیوانات آغاز می شود و با فرآیند تخمیر که منجر به تولید “Fy Protein” می شود، خاتمه می یابد. فای یک پروتئین کامل غیر حیوانی است که حاوی تمام اسیدهای آمینه و سرشار از فیبر و ویتامین است و برای تولید آن نسبت به تولید پروتئین سنتی به خاک و خاک کمتری نیاز دارد.
گفته می شود حیوانات بسیار دوستانه یا افراطی دوست متعلق به گروهی از موجودات هستند که در محیط های فیزیکی یا شیمیایی خشن و شدید زندگی می کنند که به طور کلی زندگی را برای اکثر گونه ها غیرممکن می کند. هر کس به آن چشم دوخته است، می خواهد برود.
تولید پروتئین های سنتی مانند نخود و سویا یا پرورش گاو و مرغ علاوه بر زمان لازم برای انجام این کار به مقدار زیادی خاک، انرژی و آب نیاز دارد. با این حال، روش Nature Fynd را می توان در 5000 فوت مربع زمین اعمال کرد و میکروب ها نیز می توانند به طور مداوم در آنجا تکثیر شوند.
توماس جوناس، مدیر عامل Nature Fynd در گفتگو با Food Navigator گفت: میکروب ها می توانند شما را در چند ساعت بکشند. [زیست توده خود را]محصول را دو بار در روز، یک ساعت در روز، هفت روز در هفته و در مجموع هفت روز در سال تقسیم کنید. تصور افراد مبنی بر اینکه این میکروب ها بسیار مفید هستند در حال افزایش است. آنها پروتئین می سازند و این کار را خیلی سریع انجام می دهند، بنابراین مجبور نیستید یک دانه بردارید و ماه ها بعد آن را تحمل کنید و بتوانید محیط را کاملاً کنترل کنید.
کارونا راوال، مدیر ارشد بازاریابی Nature’s Fynd، در مصاحبه با Cowboy State Daily، گفت که این ایده توسط مارک کوزوبال، یکی از بنیانگذاران این شرکت، به مدت شش سال مطرح شد.
کوزوبال در آن زمان دانشجو بود و تحت نظارت بنیاد ملی علوم، تحقیقاتی را در پارک ملی یلوستون به شیوه ای بسیار دوستانه انجام داد.
رالز گفت: در آن زمان نمونه هایی از اسید داغ را از چشمه جمع آوری کرد بدون اینکه تاثیر منفی بر منطقه داشته باشد. در واقع، ما هرگز مجبور نیستیم برای جمع آوری نمونه دیگری به یلوستون برگردیم، زیرا میکروبی به نام “Fusarium Strain Flavolapis” برای تخمیر پروتئین fi استفاده می شود.
کلید تبدیل میکروب ها به پروتئین، شروع تخمیر با استفاده از Nature’s Fynd است.
محققان در این استارتآپ فناوری توسعه سطوح تخمیر مایع را توسعه دادهاند که در تعداد کمی از سینهها با چند ساختار که به عنوان رشد درونی در نظر گرفته میشوند و در آن میکروبها با مواد مغذی تغذیهکننده شروع به تشکیل میکنند استفاده میشود. روزها، الیاف رشد می کنند و به یکدیگر می چسبند.
در داخل سینهها، رگها داغ میشوند، فشار زیاد میشود، پوست سر متورم میشود و سپس چشمها را مسواک میزنند و چشمها را میتوان به مایع، جامد یا پودر تبدیل کرد تا مواد غذایی مختلف تولید شود.
این شرکت در فیلمی که توسط Yellowstone منتشر شده است، ادعا می کند که میکروب ها می توانند برای هر فردی در هر مکان و زمانی و بدون نیاز به آفتاب، باران یا گرد و غبار، غذاهای کاملاً طعم دار تولید کنند.
راوی فیلم گفت: این راه برای همه هشت میلیارد نفر در جهان است و این یعنی ما هنوز می توانیم روی زمین نفس بکشیم و استراحت کنیم.