طرز تهیه سالاد مرغ با سس آلفردو


مجله افق افق : در اوایل قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو برای تهیه پنج نوع پاستا با سس دست به کار شد و طعم لذیذ این غذا باعث شد تا این ماکارونی به نام این سرآشپز و یک غذای خوشمزه ثبت شود. غذا در جهان قبل از آشنایی با ماکارونی آلفردو، بهتر است بدانید که آناناس نوعی ماکارونی لوله‌دار با اشکال و اندازه‌های مختلف است.

اما شاید معروف ترین غذایی که همه ما می شناسیم همان غذایی باشد که مخصوص آلفردو است. غذایی سریع و خوش طعم که نوعی ماکارونی سالادی است و بافتی ترد دارد و می توان از آن برای تهیه انواع مرغ یا سبزیجات استفاده کرد. از این نظر می توان مرغ آلفردو را با ماکارونی آلفردو طبخ کرد.

آماده سازی سبک نکته

. برای خوشمزه و لذیذ بودن این سالاد می توانید به جای سینه مرغ از سینه مرغ استفاده کنید.

. برگ های ماکارونی طعم بالایی دارند، اما اگر بوی پاپایا را دوست ندارید، می توانید به جای آن از پودر پیاز کمتری استفاده کنید.

. به جای استفاده از شیر معمولی می توانید از شیر بادام استفاده کنید.

. اگر جعفری تازه ندارید می توانید از جعفری خشک استفاده کنید.

. برای تهیه یک ماکارونی خوشمزه می توانید آن را در آب مرغ یا گوشت بریزید.

. افزودن کمی مارچوبه سالاد را خوش طعم تر می کند.

. برای افزایش طعم ماکارونی، می توانید سبزیجاتی مانند قارچ، بروکلی، گیلاس، زیتون و نخود فرنگی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

. می توانید به جای پنیر چادر یا پنیر موزارلا از پنیر پارمزان استفاده کنید.

. پانا پاستا را بلافاصله پس از آماده شدن سرو کنید تا سس و پاستا پنیر نامناسب مناسب باشد.

زمان تقریبی پخت: 1 دقیقه آماده سازی / 2 دقیقه غذای پخته

طرز تهیه سالاد مرغ با سس آلفردو

مواد لازم برای تهیه سوس آلفردو

  • کاری: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • راه رفتن
  • شیر: فنجان
  • ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری چای
  • هوانوردی: نصب چای با قاشق
  • پنیر پارمزان رنده شده: نصف فنجان سیب زمینی سرخ کرده
  • نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه ماکارونی پاناکوتا آلفوردو

  • سینه مرغ خرد شده: نیم کیلو
  • کاری: 1 قاشق غذاخوری
  • هوانوردی: نصف قاشق چایخوری
  • ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری چای
  • نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
  • ماکارونی پخته شده: ۴۵۰ گرم
  • جعفری تازه: 1/2 لوان هندبال فرانسوی
  • پنیر پارمزان: 1/2 فنجان سیب زمینی سرخ کرده

طرز تهیه سالاد مرغ با سس آلفردو

طرز تهیه سالاد مرغ با سس آلفردو

سبک آماده سازی

گام یک: بعد از اینکه حرارت ملایم تا گرم شد، ادویه جات را به آن اضافه کنید و آب مرغ را هم بزنید. مرغ را به مقدار کم اضافه کرده و ریحان و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و حدود 5 تا 6 دقیقه صبر کنید تا مرغ نرم و رسیده شود. سپس مرغ ها را جدا کرده و جداگانه در ظرف قرار دهید.

فاز دوم: برای اصلاح این مورد، آلفردو را به همان لیست اضافه کنید و همان را به نمایه خود اضافه کنید. چند دقیقه میل کنید و نیمی از آرد را به اسانس اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و سپس بقیه آرد را به آن اضافه می کنیم. کمی شیر به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود. مقداری آووکادو، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: وقتی سس غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا با سس مخلوط شود. وقتی سس آماده شد آن را به ماکارونی اضافه کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر دوست دارید، ممکن است بخواهید در این مرحله ماکارونی را به چند قارچ پخته، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته اضافه کنید. در پایان روز پنیر پارمزان را چرخ کرده و مقداری جعفری روی پاستا خرد کنید و خوب مخلوط کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم