در رفتن با نزدیک شدن به عید نوروز، انواع شیرینی های خوشمزه خانگی رونق می گیرد. شیرینی های نوروزی خانگی معمولا خشک، رسیده و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. دسر سه طبقه یا سه طبقه یک دسر مخصوص نوروزی است که از سه طبقه گندم، سبوس قلع و نخود درست می شود و به همین دلیل طعم آن بسیار مورد توجه است.
به گفته فرارو، این دسر به دلیل نخودهای موجود در ترکیب، بسیار نرم و لطیف است. در همین راستا طرز تهیه شیرینی به همراه نکات مهم و تکنیک های مربوطه در این غذای خوشمزه تقدیم شما می شود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی
بادام زمینی: 300 گرم
شیرینی آرد سفید: ۵۰ گرم
ارد برنج:۱۵۰ داغ
پودر قند: 200 گرم
روغن جامد یا روغن شیرین مخصوص: 250 گرم
پودر هیل: 1 قاشق غذاخوری چای
وانیل: چای قاشقی نوک
تخته شکلات برای تزئین: به نسبت های لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
پیشنهادات مربوط به پودر قند
پودر قند باید از شکر تهیه شود یعنی پودر قند. اگر شکر اضافه کنید، شکر هرگز نباید نرم شود. پودر قند یک پودر قند مطلوب است که در لمس نرم است. توجه داشته باشید که پودر قند ممکن است پس از مدتی که وارد کیسه یا ظرف شود، روغنی شود. بنابراین قبل از اینکه آن را به شیرین کننده اضافه کنید، گوشت را حتما خرد کرده و سپس اضافه کنید.
نکات مربوط به روغن

برای تهیه شیرینی آردی بهتر است از روغن های مخصوص آردی استفاده شود که در روغن فروشی ها موجود است و چربی آن شیرینی آردی مخصوص آنهاست. در صورتی که به این روغن دسترسی ندارید از روغن نباتی جامد استفاده کنید. مراقب باشید از هیچ یک از روغن های کنسرو شفاف موجود در مواد کنسرو استفاده نکنید. امسال مزارع به دلیل خشکسالی محصول چندانی نداشتند. توصیه ما این است که اگر از روغن های شیرین خاصی استفاده نمی کنید، حتماً از مخلوط روغن های جامد گیاهی و روغن های کنسرو خالص استفاده کنید.
نکات مرتبط هستند

برای تهیه شیرینی حتما از سبزیجات برگ سبز استفاده کنید. از آنجایی که عطر سفید ارزش بیشتری نسبت به عطر سفید دارد، برای تهیه سر و شیرینی مناسب تر است.
طرز تهیه شیرینی
2. ابتدا مقدار کمی روغن روی شعله بمالید تا آب شود. پس از ذوب شدن روغن، یک کاسه مناسب به آن اضافه کنید و وانیل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
2. در مرحله بعد کمی پودر قند به روغن اضافه کنید و با دست یا با دست خوب هم بزنید تا پودر قند در روغن حل شود.
3. در این مرحله سه ق نبات شیرینی، یک ق برنج و یک ق نخود را که قبلا نوشیده اید مخلوط کنید، کمی حداقل سه ق پودر قند و روغن اضافه کنید. همزمان روغن را با روغن مخلوط کنید. وقتی همه مواد را اضافه کنید، می بینید که مایه طعم کمتری دارد و این مرحله در تهیه شیرینی بسیار مهم است. سعی کنید هر دو دست را به مدت 5 دقیقه خمیر نگه دارید تا زمانی که دستانتان لکه دار شوند یا شرایط کامل نباشد. شکل نهایی مخمر باید منسجم باشد. اگر مایه خوب مخلوط شد، مقدار کمی مایه به آن اضافه کنید. سپس مایه را در کیسه فریزر قرار دهید و چهار تا پنج ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا استراحت کند.

این ـ پس از استراحت مایه، آن را در ظرف بریزید و دوباره چند دقیقه هم بزنید. حالا می توانید مایه را در سینی بچینید و با قالب های مخصوص شیرین کننده قالب بزنید یا به همان مقدار مایه را بردارید و گرد کنید. سپس چیزی را در وسط آن فشار دهید تا سوراخ کوچک اصلاح شود. آب نبات را داخل ماهیتابه با فاصله از ماهیتابه قرار دهید و ماهیتابه را به مدت 5 دقیقه در دمای 2سانتی گراد قرار دهید تا شیرینی آن از بین برود.
هنگامی که شیرینی ها از پوست جدا شدند، آن ها را در جای خنک قرار دهید و تا زمانی که شیرینی ها کاملا سرد نشده اند، به آن ها دست نزنید. زیرا امکان خلاصی از دستکش وجود دارد. وقتی شیرینی ها کاملا خنک شدند روی آن ها را با چند تخته آغشته به آب تزئین کنید. نوش جان.
3. این مقدار حدود نیم کیلو شکر است. در صورتی که قصد دارید مقدار بیشتری از این شیرین کننده تهیه کنید، مقدار ماده مذکور را دو برابر کنید.