ser24banner

تولید هامبر و ملت اتحادیه اروپا

[ad_1]

خبرگزاری ایسنا: هم اکنون یک استارت آپ در شیکاگو از میکروب تهیه شده از چشمه های آب گرم “پارک ملی یلواستون” آمریکا برای تهیه گوشت وگان (vegan meat) برای استفاده از آن در هات داگ، ناگت و برگر استفاده می کنند.

تولید همبرگر و متخصصان تغذیه در اروپا

دانشگاه استارت آپ “Nature’s Fynd” روشی را طراحی کرده‌اند آپه در آن میکروب‌ها را به روتئین تبدیل می‌کند. ایالات متحده آمریکا اولین کشور در نوع خود در ایالات متحده است. همینور که یک سویه قارچی است می تواند در محیط های شدید و خشن زنده بماند و اگر در یک محیط کنترل شده رشد کند می تواند تولید کند.

تبدیل میکروبهای ریز به پرورش با دادن گلی سیرین و ناشتا به این جانوران آغاز می شود و با فرآیندهای تخمیر که به تولید “پروتئین فای” (Fy Protein) می شود، پایان می یابد. فای یک پرورش کامل غیرحیوانی است که شامل همه 9 اسید آمینه می شود و از فیبر و ویتامین است و برای تولید آن به زمین و خاک کمتری نسبت به تولید نیازهای سنتی دارد.

جانور شدیددوست (یا فریندوست) یا اکستریموفیل (Extremophile) به گروهی از ارگانیسمها گفته می شود که در محیط های خشن و شدید شیمیایی یا شیمیایی که عموماً بیشتر انواع زیست در آنها ناممکن است زندگی می کنند. این یک مسئله زمان و زمان است که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم.

تولید همبرگر و متخصصان تغذیه در اروپا

تولید پرورش های سنتی مانند نخودفرنگی و سویا یا پرورش گاو و مرغ علاوه بر این که زمان برای انجام این کار به مقدار زیادی خاک، انرژی و آب نیاز است. اینجا مهمترین مکان ملاقات Nature Fynd است و کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.

“Thomas Jonas” (Thomas Jonas) سرور استارت آپ “Nature Fynd” در فتگو با سایت “Food Navigator” فت: ميكروب‌ها مي‌توان طي كرد. [زیست توده خود را]اخوت ارباب و ارباب حلقه ها، سبت تسبیح، شلنگ تسبیح، هفتتا و گلاب نمک. این یک راه عالی برای یافتن مکانی است که بتوانید مکانی برای اقامت پیدا کنید. آنها را می سازند و این کار را خیلی سریع انجام می دهند، برای انجام این کار شما باید یک بذر بکارید و ماهها بعد از آن را برداشت کنید و می توانید محیط را کاملاً کنترل کنید.

“کارونا راوال” (Karuna Rawal), مدیر ارشد بازاریابی استارت آپ Nature’s Fynd در گفتگو با “Cowboy State Daily” گفت که این ایده را “مارک کوزوبال” (Mark Kozubal) یکی از بنیانگذاران این شرکت در سال 2009 مطرح کرد.

تولید همبرگر و متخصصان تغذیه در اروپا

شما یک طرفدار دنیا هستید و در میانه راه هستید.

راوال گفت: او در آن زمان نمونه‌هایی از یک چشمه آب گرم اسیدی را بدون اینکه تأثیر کرد در حقیقت، ما هرگز نخواهیم برای جمع آوری نمونه دیگری به یلواستون برگردیم، زیرا میکروبی به نام “Fusarium Strain Flavolapis” را برای ایجاد ایجاد فای تخمیر میکنیم.

بهترین ها در اروپا، در جهان، در جهان جهان، در طبیعت طبیعت، در طبیعت طبیعت و در طبیعت طبیعت.

منبع این استارت آپ یک فناوری تخمیر سطح مایع را برای رشد فای ابداع کرده است که در آن سینی موجود در ساختاره که درون محفظه رشد قرار میگیرند استفاده می کنند و در آنجا میکروبها با مواد مغذی تغذیه می شوند تا تولید مواد اولیه را چندین بار شروع کنند. همه مهم ترین و مهمترین کارهایی که در آینده باید انجام دهید.

تولید همبرگر و متخصصان تغذیه در اروپای مرکزی

در داخل سینیها، رشتهها بخارپز میشوند، تحت فشار قرار میگیرند، موقعیت قرار میگیرند و سپس آنها را برش میدهند و به آنها امکان میدهند تا به مایعات، جامد یا پودر تبدیل شوند تا بتوانند با آنها غذاهای متنوعی تولید کنند.

این شرکت در یک فیلم که منتشر کرده ادعا می کند که میکروب های یلواستون می توانند غذاهای کاملاً خوشمزه را برای هر شخصی در هر مکان و زمان و بدون نیاز به آفتاب، باران یا خاک تولید کنند.

راوی این فیلم هفته: عین راش براهیم همه هشت میلیارد ننفر جهان آیده الاست و وین بادان المست.

تولید همبرگر و متخصصان تغذیه در اروپای مرکزی

[ad_2]

Nigel Riley

تمرین کننده موسیقی دوستانه. گیک هاردکور توییتر. بیکن پژوه. متخصص زامبی برنده جایزه.

تماس با ما